För företag och skolor


Personalkonsultation

Har du som VD, chef eller personalansvarig någon medarbetare som behöver hjälp att komma ur en svår situation? Det är inte alltid lätt (eller lämpligt) att samtala med anställda om problem i privatlivet eller konflikter på arbetsplatsen. Dock kan man vara säker på att, när det dyker upp orosmoln på medarbetarnas himmel, det påverkar arbetsglädjen, kreativiteten, koncentrationsförmågan och prestationen. Det kan alltså löna sig att ge dina medarbetare tillgång till professionell hjälp att lösa sin situation! Jag kan komma ut till företaget alternativt kan de som vill delta, komma till mottagningen i centrala Malmö. Det finns även möjlighet att jag kan komma till arbetsplatsen för att genomföra en serie gruppsamtal kring olika teman eller handleda personalen i diskussioner som rör arbetet. Välkommen att ta kontakt för att diskutera upplägg och genomförande!


Gul blomma

Handledning och debriefing

Då jag har lång erfarenhet av arbete som skolkurator, åtar jag mig uppdrag som innebär handledning av lärare i psykosociala frågeställningar samt krisbearbetning med såväl skolpersonal som elever - individuellt eller i grupp - när det som inte fick hända, ändå har skett. Vid dessa tillfällen, infinner jag mig med kort varsel på er skola eller arbetsplats! Ring journumret 0707 98 33 86!

Har du som rektor, behov av förstärkt kuratorstöd på skolan? Jag har möjlighet att komma ut till skolan på timbasis, när det finns extra stort behov. Kontakta mig för en offert!