Kaptensgatan 10  211 41 Malmö • 040-12 99 62 eller 0707 98 33 86 • boka@relationsjouren.se

Monicas första råd till dig/er:

 Mina första råd till dig/er som bokar er första tid hos mig eller som kommer tillbaka efter ett uppehåll är;

– ta fram tre tider i kalendern!

För att vi ska få de mest optimala förutsättningarna för att göra ett bra relationsarbete tillsammans, försök att hitta en tid i era kalendrar, så vi kan träffas en gång i veckan under tre veckor.  För en del, kan dessa tre möten vara tillräckligt, även om de flesta som fastnat i ett destruktivt mönster, behöver fler gånger för att uppnå en varaktig förändring.

Kom ihåg!

Det är alltid ni som bestämmer, när det är dags att avsluta liksom innehållet på det terapeutiska arbetet!

Erbjudande just nu!

Som en liten uppmuntran till att du/ni verkligen ska ta steget, och visa att ni satsar på er själv och ert förhållande,  erbjuder jag er 600 kr i rabatt (gäller för par) respektive 400 kr (enskild samtalsterapi) när ni bokar och betalar för minst tre tillfällen !  Uppmuntransrabatten dras av vid terapins sista, i förväg planerade avslutningssession.

Tillgängliga tider!

Just nu finns det några enstaka strötider kvar som är bokningsbara!

Gör så här:

Gå till bokningsformuläret  genom att klicka på ”Boka tid-knappen” och fyll i när det bäst passar er att komma, så gör jag vad jag kan för att tillmötesgå era önskemål!

Obs!  Inga nya tider bokas via annan adress än boka@relationsjouren.se  och endast efter att jag mottagit kontaktformuläret.

Tänk på!

Jag vill inte att du/ni ska behöva möta andra som besöker mig och därför ber jag er att inte komma innan den avtalade tiden. Detta är viktigt, både för att du/ni ska kunna besöka  mottagningen utan att någon annan får vetskap om att du/ni är här men också för att jag behöver min tid mellan besöken för att kunna ge dig/er bästa möjliga hjälp.

Till sist…

Vill jag informera er om, att jag inte ger några garantier för vad vårt gemensamma arbete kommer att resultera  i. Jag har många års erfarenhet av humant relationsarbete och kommer att ge dig/er verktyg att använda, som är individuellt anpassade efter just dig/er. Sedan är det upp till dig/er att använda er av dem för att uppnå ett lyckat resultat! Jag  kommer att finnas där för  att stötta och vägleda. Det jag KAN garantera, är att jag kommer göra mitt bästa för att ni ska bli nöjda och nå era mål. Hur många gånger det  krävs, kan jag inte på förhand avgöra, men MITT mål, är alltid att ni ska behöva komma så få gånger som möjligt och då känna er nöjda med er investering i er själva och er relation!

Oavsett vem du är, vem du älskar, vad du har gjort, var du kommer ifrån, vad du tror på och vad du vill uppnå, är du alltid varmt välkommen!

Hoppas vi möts!