Mindfulness


Foto på körsbär.
Unna dig chansen att njuta av
livets goda som bjuds här och nu!

Mindfulness för just dig!

I en grupp om max sex deltagare träffas vi och går igenom grunderna i mindfulness under 4 kvällar. Däremellan tränar du själv hemma. Kursen bygger på deltagarnas behov och upplevelser, men det är upp till dig själv, hur mycket du vill dela med dig av.

Det du blir bättre på, är att hantera stress och stressande situationer samt att göra adekvata val och fatta beslut genom att se saker och ting som de är, när de inte färgas av dina förutfattade meningar eller förhoppningar.

Du kan sedan använda dina färdigheter för att hantera inte bara stress, utan även smärta och psykiska besvär. Du ökar din koncentrationsförmåga och kan även förbättra din sömn.

Varje månad startar en ny grupp. Varje tillfälle är 2 timmar. Deltagandet kostar 225 kr per gång, och då ingår fika dvs kaffe/te/vatten och fikabröd samt frukt. Kostnaden, 900 kr, erläggs i förväg via bankgiro eller kontant vid första sammankomsten. Klicka här och anmäl ditt intresse för att delta! Ange om du vill delta i en grupp på dag- eller kvällstid.