Priser

Man får oftast vad man betalar för - men här får du mer!

Återbud ska meddelas ej senare än 24 timmar innan bokad tid för att inte debiteras.

Familjerådgivning/Parterapi, Individuell samtalsterapi samt coaching

Priset är 700 kr/timme (inkl. moms). Kommer du ensam, varar samtalet en timme, är ni två tar samtalet 1,5 timme och kostar då 1050 kr (inkl. moms). Du kan välja mellan att betala kontant eller genom bankgiro. Väljer du att betala genom bankgiro (faktura), har du 14 dagar på dig att betala om vi inte kommer överens om annat i förväg. Om du väljer detta senare alternativ, ber jag dig maila ditt namn och din adress. Betalar du kontant vid besöket, kan du avstå från att uppge detta. Vad du än väljer, kan du lita på min absoluta tystnadsplikt!

Läs mer om individuell samtalsterapi och familjerådgivning/parterapi

Mindfulnesskurser

Deltagandet kostar 225 kr per gång (4 tillfällen á 2 timmar), och då ingår fika. Kostnaden, 900 kr, erläggs i förväg via bankgiro eller kontant vid första sammankomsten. Klicka här och anmäl ditt intresse för att delta! Ange också om du vill delta i en grupp på dag- eller kvällstid.

Läs mer om mindfulness

Samtalsgrupper

Att delta i en samtalsgrupp kostar 225 kr/gång och då ingår fika. Kostnaden för de träffar som ingår i temat, (4 - 6 st á 2 timmar) erläggs i förväg eller kontant vid första sammankomsten. Klicka här och anmäl ditt intresse för att delta! Skriv namnet på samtalstemat i ämnesraden och ange om du vill delta i en grupp på dag- eller kvällstid.

Läs mer om samtalsgrupper

För företag och skolor

Priset är beroende av vad ni önskar i form av omfattning och typ av tjänst samt på om jag ska komma till er eller om ni kommer till min mottagning. Välkommen att kontakta mig för en diskussion om upplägget, så skickar jag en offert!

Läs mer om för företag och skolor