Kaptensgatan 10  211 41 Malmö • 040-12 99 62 eller 0707 98 33 86 • boka@relationsjouren.se

Vänta inte!

Korta kötider är viktigt när man är mitt uppe i en akut kris! Hör du av dig till mig, får du svar med förslag på tid inom kort!

För dig som vill komma vidare med ditt eget mående  och ta itu med din inre oro och stress,  har jag nu en tid ledig mellan kl 13 och 14 på måndagar. Du får del av erbjudandet, som gäller mitt på dagen-pris dvs 800 kr/timme.

För dig som vill komma tillsammans med din partner, har jag också några lediga tider!

Hjärtligt välkommen!

Publicerat den 17  april 2018


Alla hjärtans dagserbjudande

 

Alla hjärtans dag varje dag!

Erbjudandet om ett lägre dagspris mellan kl 10 och 15 för parterapi  blev så uppskattat, att jag förlänger det året ut!

Publicerat den 19 februari 2018


Alla hjärtans dagserbjudande

Satsa på kärleken! Ta chansen och kom hit med din partner!

Lever du i en nära relation till en annan person? Då vet du säkert, att det ibland känns som om relationen behöver ett näringstillskott! Kanske har du börjat reta dig på småsaker eller har det gått så långt, att du tycker att ni inte längre förstår varandra? Har du börjat ifrågasätta om relationen verkligen är den rätta för er? Lugn! Det finns hjälp att få!

Jag har många års erfarenhet av att arbeta med par, vars relation befinner sig i  ett näringsfattigt tillstånd eller i kris! Jag erbjuder just nu er som vill satsa lite extra på att få  relationen att fungera och som har möjlighet att komma antingen kl. 10.00 eller 13.30 ett Alla-hjärtans-dagspris. Ni betalar 1200 kr för 1,5 timme (90 minuter) istället för 1800 kr. Skriv i kommentarsfältet, att ni önskar ta del av Alla hjärtans dagserbjudandet!

Välkommen att besöka min hemsida (www.relationsjouren.se) för mer information och att boka en tid genom att  fylla i det enkla kontaktformuläret!

Med en gedigen utbildning från både Lunds och Malmös Universitet  och med många års yrkeserfarenhet hälsar jag dig hjärtligt välkommen till mottagningen, belägen i centrala Malmö mellan Gustav Adolfs torg och Stadshuset!

Publicerat den 12 februari 2018


Följ Familjerådgivningen Monica Granberg på facebook för uppdateringar och erbjudande!