Mindfulness

Kaptensgatan 10  211 41 Malmö • 040-12 99 62 eller 0707 98 33 86 • kontakt@relationsjouren.se
Ring gärna eller skicka ett mail om du undrar över något. Förfrågan om besökstid sker via kontaktformuläret. Klicka här!

Kaptensgatan 10  211 41 Malmö • 040-12 99 62
eller 0707 98 33 86 • kontakt@relationsjouren.se

Ring gärna eller skicka ett mail om du undrar över något. Förfrågan om besökstid sker via kontaktformuläret.
Klicka här!.

Mindfulness

Jag erbjuder;

—     Kurser för mindre grupper om 4-6 deltagare. Vi träffas på min mottagning eller i er lokal under några timmar en gång i veckan och går igenom grunderna och varvar med övningar.

—     En föreläsning varvad med övningar under några timmar som en del av innehållet i en kurs, kick-off eller annan sammankomst för exempelvis företagets anställda eller föreningens medlemmar. Ni får då en introduktion till mindfulness och genom övningar, erfarenhet av vad mindfulness är.

Mindre stress och mer njutning – är det möjligt?
Bild på körsbär

Svaret är Ja!

Att känna en njutning i vardagen är bara några av många positiva effekter du kan få ut av ditt deltagande i en kurs eller föreläsning om ett mindfulnessbaserat levnadssätt! Genom praktiska övningar får du känna hur det verkligen kan vara att leva i en mer medveten närvaro! Detta är också ett sätt att reducera stress och därmed kunna fatta mer välgrundade beslut. Teori blandas med praktiska övningar på ett lugnt men spännande sätt så att alla dina sinnen blir tillfredsställda och utmanade!

Med mindfulness som grund, träffas vi under några veckor och fördjupar insikterna i hur du kan välja att leva ditt liv i ökad sinnesnärvaro, i balans med såväl din inre som yttre verklighet. Detta är ett bra sätt att bibehålla de insikter du uppnått i såväl enskild samtalsterapi som i den du genomgått tillsammans med din partner. Jag anpassar innehållet efter deltagarnas tidigare erfarenhet av mindfullness så även du som aldrig kommit i kontakt med mindfullness och MBSR (minfullnessbaserad stressreduktion) är hjärtligt välkommen!

Föreläsningarna lämpar sig också mycket väl för en arbetsgrupp, som vill uppnå ökad arbetsglädje och uppleva mindre stress även när det är mycket att göra eller för olika typer av föreningssammankomster. Dessa kurser anpassas för att passa deltagarna och hålls på arbetsplatsen, föreningslokalen, skolan, kursgården eller hotellet – varför inte som en del av er kick-off eller en ”Må Bra-dag” ? Värdet av denna halv- eller heldag kan vara för resten av livet!

Vill du boka tid?

Klicka på knappen nedan och anmäl ditt intresse för att delta i en kurs eller för att få en som är skräddarsydd för just din arbetsplats!