Priser & villkor

Priser & Villkor

Bild på kortläsare

Ni som har möjlighet att komma för samtal mellan kl 10 och 15 (vardagar) erbjuds ett lägre pris!

Relationsterapi då ni kommer båda två

Samtal då vi kommer båda två: (90 minuter) 1200 kr (vardagar kl 10 – 15).Övriga tider och helger 1400 kr.
Betalning sker genom kort, Swish eller med kontanter i samband med besöket. Återbud ska meddelas senast 24 timmar innan bokat besök för att inte debiteras.

Symboler för relationsterapi
Symboler för enskild terapi

Enskild samtalsterapi & coaching

Enskilda samtal (60 minuter) 800 kr (vardagar kl 10 – 15) Övriga tider och helger: 950 kr.
Betalning sker genom kort, Swish eller med kontanter i samband med besöket. Återbud ska meddelas senast 24 timmar innan bokat besök för att inte debiteras.

Vill du boka tid?

Klicka på knappen nedan för att enkelt och snabbt få en tid så förändringsarbetet kan påbörjas!

GDPR

Din personliga integritet och min hantering av dina personuppgifter är viktig för mig. Den 25 maj 2018 började GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och resten av EU. För att du ska känna dig trygg med hur jag behandlar dina uppgifter vill jag berätta för dig vad som gäller.  

När personuppgiftslagen övergick i datakyddsförordningen så försvann det allmänna kravet på samtycke. Det byttes ut mot starkare krav på information och öppenhet kring behandling där jag i samband med att uppgifter hämtas in till mitt register via bokning måste berätta vilka uppgifter som sparas för vilka ändamål och hur länge jag tänkt lagra dem.  

De uppgifter som sparas är namn, mobiltelefonnummer och mejl-adress. Gör du egna anteckningar i kommentarsfältet så kommer även dessa att finnas kvar. Uppgifterna används för att komma i kontakt med dig för att företrädesvis boka/ändra bokad tid  eller besvara frågor från dig.  

Efter avslutad behandling sparas informationen och används endast för  utskick av enstaka mejl med information om mina tjänster.  Om du ej önskar få information från mig efter avslutad behandling, kan du när som helst meddela mig detta, varpå dina uppgifter tas bort. Något annat ändamål kommer uppgifterna inte att användas till och medan de finns kvar i registret, behandlas de med sekretess.